Culturi

Sortare dupa:
Produse pe pagina:
Vizualizare ca: Lista Grid
 • Cultura branza LACTOFERM pentru 1 litru de cultura
  Cultura branza LACTOFERM© Aceasta cultura de branza Lactoferm® contine bacterii lactice speciale (Streptococcus cremoris, Streptococcus lactis, Streptococcus lactis subsp. Diacetylactis si Leuconostic cremoris). Laptele acrit rezultat in urma adaugarii acestei culturi contine aproximativ 0,7 - 0..
  Fara TVA: 22,00 22,00
  Bazat pe 2 recenzii.
 • Cultura PENICILIUM CANDIDUM pentru 250 litri lapte
  Cultura PENICILLIUM CANDIDUM pentru producerea specialitatilor de branza frantuzesti Brie, Camembert. Suficient pentru 250 litri de lapte. ..
  Fara TVA: 50,00 50,00
  Bazat pe 2 recenzii.
 • Cultura BACTERIUM PROPIONI pentru 500 litri lapte
  Cultura BACTERIUM PROPIONI pentru producerea specialitatilor de branza tare cum sunt Maasdammer, Gruyere, Emmenthaler. Suficient pentru 500 litri de lapte. ..
  Fara TVA: 83,00 83,00
  Bazat pe 3 recenzii.
 • Cultura iaurt LACTOFERM pentru 1 litru iaurt
  Suficienta pentru producerea unui litru de iaurt. Poate fi cultivata de 15 - 20 ori: opriti cateva linguri de iaurt pentru noua productie si adaugati lapte. Introduceti amestecul in aparatul de facut iaurt LACTOFERM si dupa cateva ore obtineti un iaurt de casa delicios. Cantitate: 5 gr. ..
  Fara TVA: 22,00 22,00
 • Cultura iaurt Bifidus LACTOFERM pentru 1 litru iaurt
  Suficienta pentru producerea unui litru de iaurt. Poate fi cultivata de 15 - 20 ori: opriti cateva linguri de iaurt pentru noua productie si adaugati lapte. Introduceti amestecul in aparatul de facut iaurt LACTOFERM si dupa cateva ore obtineti un iaurt de casa delicios. Iaurtul Bifidus contine b..
  Fara TVA: 27,00 27,00
 • Cultura kefir LACTOFERM pentru 1 litru
  Kefirul este o bautura din lapte, traditional Caucaziana, racoritoare si usor acidulata. Cultura contine flora de kefir, produsa din binecunoscutele "flori" de kefir, in forma liofilizata. Deasemenea, contine "lactobacillus". Kefirul obtinut astfel este foarte gustos si mai putin amar decat cel pro..
  Fara TVA: 27,00 27,00
  Bazat pe 1 recenzii.