Culturi

Sortare dupa:
Produse pe pagina:
Vizualizare ca: Lista Grid
 • Cultura branza LACTOFERM pentru 1 litru de cultura
  Cultura branza LACTOFERM© Aceasta cultura de branza Lactoferm® contine bacterii lactice speciale (Streptococcus cremoris, Streptococcus lactis, Streptococcus lactis subsp. Diacetylactis si Leuconostic cremoris). Laptele acrit rezultat in urma adaugarii acestei culturi contine aproximativ 0,7 - 0..
  Fara TVA: 22,00 22,00
  Bazat pe 2 recenzii.
 • Cultura PENICILIUM ROQUEFORTI pentru 500 litri lapte
  Cultura PENICILLIUM ROQUEFORTI pentru producerea specialitatilor de branza frantuzesti Roquefort, Danablue. Suficient pentru 500 litri de lapte. ..
  Fara TVA: 58,00 58,00
  Bazat pe 2 recenzii.
 • Cultura iaurt LACTOFERM tip thermophilic pentru 1 litru iaurt
  Suficienta pentru producerea unui litru de iaurt. Poate fi cultivata de 15 - 20 ori: opriti cateva linguri de iaurt pentru noua productie si adaugati lapte. Introduceti amestecul in aparatul de facut iaurt LACTOFERM si dupa cateva ore obtineti un iaurt de casa delicios. Cantitate: 5 gr. ..
  Fara TVA: 22,00 22,00
 • Cultura iaurt Bifidus LACTOFERM tip thermophilic, pentru 1 litru iaurt
  Suficienta pentru producerea unui litru de iaurt. Poate fi cultivata de 15 - 20 ori: opriti cateva linguri de iaurt pentru noua productie si adaugati lapte. Introduceti amestecul in aparatul de facut iaurt LACTOFERM si dupa cateva ore obtineti un iaurt de casa delicios. Iaurtul Bifidus contine b..
  Fara TVA: 27,00 27,00
 • Cultura kefir LACTOFERM tip mesophilic pentru 1 litru
  Kefirul este o bautura din lapte, traditional Caucaziana, racoritoare si usor acidulata. Cultura contine flora de kefir, produsa din binecunoscutele "flori" de kefir, in forma liofilizata. Deasemenea, contine "lactobacillus". Kefirul obtinut astfel este foarte gustos si mai putin amar decat cel pro..
  Fara TVA: 27,00 27,00
  Bazat pe 1 recenzii.