Cultura BACTERIUM PROPIONI pentru producerea specialitatilor de branza tare cum sunt Maasdammer, Gruyere, Emmenthaler.
Suficient pentru 500 litri de lapte.
..
Suficienta pentru producerea unui litru de iaurt.
Poate fi cultivata de 15 - 20 ori: opriti cateva linguri de iaurt pentru noua productie si adaugati lapte. Introduceti amestecul in aparatul de facut iaurt LACTOFERM si dupa cateva ore obtineti un iaurt de casa delicios.
Cantitate: 5 gr.
..
Suficienta pentru producerea unui litru de iaurt.
Poate fi cultivata de 15 - 20 ori: opriti cateva linguri de iaurt pentru noua productie si adaugati lapte. Introduceti amestecul in aparatul de facut iaurt LACTOFERM si dupa cateva ore obtineti un iaurt de casa delicios.
Iaurtul Bifidus contine b..
Kefirul este o bautura din lapte, traditional Caucaziana, racoritoare si usor acidulata.
Cultura contine flora de kefir, produsa din binecunoscutele "flori" de kefir, in forma liofilizata. Deasemenea, contine "lactobacillus". Kefirul obtinut astfel este foarte gustos si mai putin amar decat cel pro..