Livrare produse

Magazinul online fabrica-de-branza.ro foloseste ca modalitate de livrare serviciile FAN COURIER - Cont Colector (rambursul este virat in contul firmei).

Livrarea se face de catre un agent angajat al FAN COURIER intr-un interval de 24 - 48 ore, in functie de momentul validarii comenzii, de distanta si de programul de lucru FAN COURIER.
Costul de transport al coletului pana la destinatia precizata de client este suportata de client. Costul estimativ de transport este calculat automat la plasarea comenzii si include taxele de transport si taxele de ramburs. Costul total de transport se calculeaza in functie de localitatea de destinatie, greutatea totala si dimensiunile coletului.
Plata se face in sistem ramburs la primirea produselor. Daca doriti o alta modalitate de plata, va rugam sa ne contactati sau sa specificati la plasarea comenzii.
La cerere, comenzile pot fi livrate si sambata, daca acestea sunt plasate in timp util si daca se specifica acest lucru la plasarea comenzii.

Neridicarea de catre un client al coletului sosit prin intermediul FAN COURIER fara instiintare prealabila si bazata pe un motiv intemeiat, are ca efect pierderea calitatii de client al magazinului nostru online.

Nou: incepand din data de 1 februarie 2017, comenzile se pot ridica si din depozitul nostru din Sos. Berceni nr. 8, sector 4, Bucuresti, de luni pana vineri intre orele 10:00 - 18:00.
Pentru reducerea timpului de asteptare la ridicarea comenzii din depozitul nostru, va rugam sa plasati comanda cu cat mai mult timp inainte, specificand la Comentarii Comanda Ridicare personala".
Plata produselor se va putea face doar cu cash (in prima etapa) sau prin transfer bancar (ridicarea produselor se va efectua doar dupa ce suma aferenta produselor va fi intrata in contul firmei.